Advies en maatwerk

Wat wij doen

Advies en maatwerk op gebied van hijsen en heffen

Door onze jarenlange ervaring met hijs- en hefmiddelen, hebben wij met talloze zaken te maken gehad. Daarnaast werken wij samen met een aantal zeer gerenommeerde fabrikanten, waardoor het aan deskundigheid niet ontbreekt. Of het nu gaat om spreaders, kolomzwenkarmen of hijsbalken die op maat moeten worden gemaakt, samen komen we er altijd uit.

Altijd een gepaste oplossing

Ondanks een zeer uitgebreid ‘standaard’ leveringsprogramma van hijs- en hefmiddelen, kan het voorkomen dat we niet helemaal aan jouw wensen kunnen voldoen. Het komt vaker voor dat mensen te maken hebben met bijzondere omstandigheden. Hierdoor kan het zijn dat de oplossing niet direct voor de hand ligt. Gelukkig zijn wij vindingrijk genoeg en beloven wij dat we tot een gepaste oplossing komen.

CE- en EG verklaring

Aangezien wij al onze diensten zo goed en veilig mogelijk uitvoeren, is het belangrijk dat de hijs- en hefmiddelen zodanig functioneren. Daarom worden alle door ons behandelde middelen geleverd met een CE- en EG verklaring. Dit is een verklaring die aangeeft dat de middelen voldoen aan alle wettelijke vereisten.

HTD helpt jou graag

Heb jij problemen met het vinden van de juiste hijs- en hefmiddelen? HTD helpt jou maar al te graag verder. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij altijd voor je klaar. Samen komen we er altijd uit en zorgen we ervoor dat we een passende oplossing vinden voor jouw uitdaging.

× Hoe kan ik je helpen?