Service en kwaliteit

Waarom HTD

Service en kwaliteit

Het klinkt wellicht cliché, maar de service die wij verlenen en kwaliteit van onze dienstverlening is voor ons het allerbelangrijkste. Het voelt goed er altijd te kunnen zijn voor de klant. Dit willen wij bewerkstelligen door middel van een heldere en transparante communicatie, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Op deze manier komen we het verst.

De service van HTD

Klantvriendelijkheid is een voorwaarde bij HTD, daar wij respectvol en vriendelijk omgaan met bestaande en nieuwe klanten. Waar wij vooral naar streven is het meedenken met de klant. Dit kan gaan om het snel uitvoeren van een spoedklus of het zoeken naar een passende oplossing bij een complexe reparatie die niet á la minute kan worden opgelost. In dit soort situaties gaan wij graag met jou in gesprek en bieden wij altijd een uitkomst. Wat voor dienst het ook betreft, bij HTD pakken we het graag samen aan!

Onderzoek en onderhoud

Wij hebben de verantwoording voor het keuren en repareren van hijs- en hefmiddelen. Doordat hier de nodige risico’s bij komen kijken, pakken wij dit uiterst zorgvuldig aan. Daarom worden de hijs- en hefmiddelen eerst uitgebreid onderzocht. Daarnaast voeren wij waar nodig onderhoud uit om de levensduur van de hijs- en hefmiddelen te verlengen. Zo kun jij weer prettig en zonder zorgen werken met de middelen.

De keuringen van HTD

Ons doel is om bedrijven te ontzorgen. Doordat wij een aantal gecertificeerde specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van keuren in dienst hebben, is ons aanbod de laatste jaren flink gegroeid.

Daarom voeren wij inmiddels de volgende diensten uit:

 

  • Het keuren en repareren van hijs- en hefmiddelen
  • Het keuren en repareren van bovenloopkranen
  • Het keuren en repareren van valbeveiliging
  • Het keuren en repareren van draagbaar klimmateriaal zoals ladders, trappen en rolsteigers
  • Het keuren en repareren van magazijnstellingen
  • Het uitvoeren van Non-destructieve onderzoeken
  • Het inspecteren middels de norm NEN-3140

Een duidelijk online overzicht

Om het ontzorgen nog wat kracht bij te zetten, komen alle certificaten en keuringsrapporten in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke online omgeving te staan. In deze online portal zijn alle keuringen te beheren en krijg je een automatische herinnering als een desbetreffend middel weer voor keuring aan de beurt is. Op deze manier ben je nooit te laat en werk je altijd met veilige middelen.

Zin in een bakkie?

Wij staan te springen om aan de slag te gaan en beloven alles uit de kast halen om de diensten perfect te verlenen. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen of langskomen. Bij HTD staat de koffie altijd klaar!
× Hoe kan ik je helpen?