Reparatie en revisie

Wat wij doen

Reparatie en revisie van hijs- en hefmiddelen

Het komt regelmatig voor dat hijs- en hefmiddelen schade oplopen of vervuild raken. Hierdoor hebben ze net even wat meer aandacht en liefde nodig. Deze reparaties kun je met een gerust hart overlaten aan de specialisten van HTD. Onze servicemonteurs kunnen alle soorten hijs- en hefmiddelen repareren of van een kleine opknapbeurt voorzien. We hebben een industriële wasmachine waar we zelfs de meest vervuilde middelen schoon kunnen krijgen.

Onderhouden van hijs- en hefmiddelen

Wanneer je besluit jouw hijs- en hefmiddelen bij ons te laten repareren krijgen ze een leuk extraatje. Wij verrichten namelijk onderhoudswerkzaamheden aan verschillende onderdelen. Tijdens dit onderhoud worden bijvoorbeeld wartelhaken gangbaar gemaakt. Ook worden takels volledig gedemonteerd, schoongemaakt en gesmeerd. Op deze manier krijgt het hele hijs- of hefmiddel de volledige aandacht en werken ze weer als vanouds.

Het doel van de reparatie

Het is niet meer dan logisch dat apparaten af en toe een kleine opknapbeurt nodig hebben. Wanneer je dit op de juiste manier laat doen, ben je wel weer verzekerd van goed werkende materialen. Het doel van HTD is om de hijs- en hefmiddelen zodanig te laten functioneren, dat ze opnieuw met alle gemak door de jaarlijkse keuring komen. Daarnaast willen we graag dat onze klanten tevreden zijn en op een prettige manier verder kunnen met hun werk.

De ervaren monteurs van HTD

De monteurs van HTD beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om jouw hijs- en hefmiddelen te repareren en reviseren. Daarbij maken wij gebruik van kwalitatief hoge merkonderdelen. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid van jou en jouw medewerkers gewaarborgd, maar werken we ook nog mee aan een beter milieu. Het is immers duurzamer om te repareren dan te vervangen.

De service van HTD

Wij begrijpen als geen ander dat je de hijs- en hefmiddelen niet te lang wilt missen. Dit zouden wij zelf ook vervelend vinden. Alle werkzaamheden worden vooraf duidelijk met jou afgestemd, zodat je nooit voor nare verrassingen komt te staan. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je nooit lang zonder jouw middelen komt te zitten. De klant is nu eenmaal koning!
× Hoe kan ik je helpen?