Keuren & inspecteren

Wat wij doen

Keuren en inspecteren van hijs- en hefmiddelen

Wanneer je als bedrijf veel bezig bent met hijsen en heffen, brengt dit de nodige risico’s met zich mee. Twee dingen zijn hierin erg belangrijk: de kwaliteit van de hijs- en hefmiddelen en de mensen die hier mee werken. Wij verzorgen de keuring en inspectie van de hijs- en hefmiddelen. Het is de taak van de werkgever haar personeel te instrueren over hoe de middelen te gebruiken. Hierdoor zorgen we er samen voor dat jouw werknemers altijd werken in een veilige, betrouwbare omgeving.

De kwaliteit van hijs- en hefmiddelen

Het is erg belangrijk dat de kwaliteit van de hijs- en hefmiddelen die je gebruikt in orde zijn. Daarom is het verplicht om deze middelen periodiek te laten keuren en inspecteren. Op deze manier ben je altijd verzekerd van veilig werkende middelen en nemen de risico’s voor jouw werknemers flink af. Eerlijk gezegd werkt dat toch een stuk prettiger.

Het instrueren van eigen personeel

Buiten de kwaliteit van de hijs- en hefmiddelen is het van belang dat personeel op de hoogte is van de machines die het bedrijf gebruikt. Het werken met hijs- en hefmiddelen brengt, zoals gezegd, risico’s met zich mee. Het is de taak van de werkgever om het personeel te instrueren. Het personeel moet namelijk weten hoe zij omgaan met de hijs- en hefmiddelen. Voor het uitvoeren van bepaalde diensten, maar zeker voor de veiligheid.

HTD, lid van de EKH

Wij zijn lid van de EKH. Dit is een veiligheidskeurmerk dat aan alle richtlijnen voldoet. De EKH werkt met voorschriften, waarin duidelijke keurings- en inspectienormen zijn vastgelegd. Bij HTD hebben wij gecertificeerde en speciaal opgeleide mensen in dienst die exact weten waar de hijs- en hefmiddelen aan moeten voldoen.

EKH erkend keurbedrijf

Keuren en inspecteren door HTD

Wanneer je besluit om jouw hijs- en hefmiddelen te laten keuren en inspecteren bij HTD, ben je verzekerd van veiligheid bij jou in de werkplaats. Ze worden met de grootst mogelijke aandacht onderzocht en onderhouden. Ons doel is dat jouw bedrijf hijs- en hefmiddelen heeft waar je goed, maar voornamelijk veilig mee kunt werken.

Als bedrijf is het erg belangrijk dat de hijs- en hefmiddelen worden gekeurd en geïnspecteerd door aantoonbaar kundige mensen. Hierdoor ben je als bedrijf verzekerd voor eventuele ongelukken. De werkgever heeft namelijk een zorgplicht tegenover haar werknemers.

De service van HTD

Wij weten als geen ander dat je niet zonder hijs- en hefmiddelen kunt. Daarom begrijpen wij dat je ze niet te lang wilt missen. Voor ons is dit geen enkel probleem. Door middel van een goede planning en een vlotte afhandeling zorgen wij ervoor dat je de hijs- en hefmiddelen niet lang hoeft te missen. Hierdoor kan het werk gewoon doorgaan en kom je als bedrijf niet in de problemen.

Klantvriendelijkheid is kernwaarde nummer één

Wij blinken uit als het gaat om klantvriendelijkheid. Dat durven wij te stellen op basis van onze kunde, werktempo en bereikbaarheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een band met onze klanten op te bouwen. Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking. Dit resulteert in langdurige relaties en een aangename werksfeer. En dat is voor ons het allerbelangrijkste!

× Hoe kan ik je helpen?