Waarom HTD

Met HTD kies je voor flexibiliteit, service & kwaliteit!

Jarenlange ervaring & technische kennis

De specialisten op het gebied van hijsen en heffen

Service en kwaliteit

Het klinkt wellicht cliché, maar de service die wij verlenen en kwaliteit van onze dienstverlening is voor ons het allerbelangrijkste. Het voelt goed er altijd te kunnen zijn voor de klant. Dit willen wij bewerkstelligen door middel van een heldere en transparante communicatie, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Op deze manier komen we het verst.

Erkend keurbedrijf

HTD is aangesloten bij de EKH. Dit staat voor Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen. Binnen de EKH zijn verschillende keurbedrijven van hijs- en hefmiddelen verenigd. Het gaat hierbij om zowel hijs- en hefgereedschappen als hijs- en hefwerktuigen. Een belangrijke voorwaarde is dat elk lid van de EKH verplicht is om in bezit te zijn van een ISO 9001:2015 certificaat.

Onze mensen

Wij zijn een bedrijf dat wordt gemaakt door de mensen die er werken. Ieder heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten, waardoor wij breed georiënteerd zijn. In onze ogen een must voor de diensten die wij leveren. Met ons enthousiaste, flexibele en bovenal klantvriendelijke team, streven wij ernaar jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Erkenning van klanten

Klanten aan het woord over HTD.

Reviews van gerenommeerde bedrijf zoals o.a.:

Arcadis Nederland, Bakker Groep Coevorden, Well Services Group, Baker Huges en meer.

× Hoe kan ik je helpen?